Dönemin Son Dersi Siirt Valisi Sayın Dr. Kemal Kızılkaya’dan..

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencileri ile dönemin son dersinde buluşan Siirt Valisi Sn. Dr. Kemal Kızılkaya, ‘Kamu Yönetiminde Güncel Gelişmeler’ başlığı altında ‘Dijital Devlet veya Akıllı Devlet Uygulamaları ve Önemi’ konulu ders verdi. Ayrıca geleceğin Kaymakam adaylarına mülki idare amirliği mesleğine ilişkin tecrübe paylaşımında bulundu.

Dersin sonunda öğrencilerin sorularını yanıtlayan Vali Kızılkaya, etkinliğin anısına öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Üniversitemizdeki bu etkinlik, öğrencilere kamu yönetimi alanında değerli bir deneyim sunarken, Vali Kızılkaya’nın tecrübeleriyle gençleri motive ettiği bir buluşma olarak gerçekleşti.

Arş. Gör. BİLAL TAN (0484) 212-1111 / 4445
4.1.2024